August 2017

MTBcamps welcomes riders all year around, check out our riding packages or send us your inquiry how you like your bike holiday spent in sunny Portugal mtbcamps@gmail.com

News:
Although August is mostly spent as beach holiday in Portugal, then still there are some races to make, to challenge yourself, for example Vila do Conde Peneda-Geres Extreme, a 3-day race for double teams on August 4-6th. 
Or if you are looking for something more extreme Alfusqueiro down-hill weekend August 5-6th. Of course you are more than welcome also to have your beach and bike holiday here in sunny Portugal.

Wish to come for a ride, contact us!



Alfusqueiro DH 2016 - Maaris Meier


MTBcamps ootab sõitjaid aastaringselt, pakutavaid laagripakette uuri meie veebilehelt
või saada meile oma soov, milline võiks olla sinu rattareis mägises Portugalis, aadressile mtbcamps@gmail.com

Uudised
Kuigi augustikuu on peamiselt rannapuhkuste aeg Portugalis, siis leiab augustis ka võistlusi, et end proovile panna, näiteks Vila do Conde Peneda-Geres Extreme, 3-päevane paarisvõistkondade võistlust 4-6. august või kui soovi teha midagi veel ektreemsemat, siis näiteks Alfusqueiro down-hill võistlus 5-6. august. Loomulikult ei pea alati puhkus ektreemne olema, ootame teid ka oma puhkust veetma rahulikult nautides ranna ja rattasõidu võlusid siin päikeselises ja soojas Portugalis.

Tekkis huvi sõitma tulla, võta meiega ühendust!





Comments

Popular posts from this blog

Time to celebrate!

April 2015